***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! България промени Конституцията си. Денков оптимист: ⅔ от хората се чувстват щастливи


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 20 декември   

 

Конституцията е изменена най-сетне, МОЧА е нарязан, русофилите са гневни. 

Народното събрание одобри дефинитивно на трето гласоподаване измененията в Конституцията.

В декларация от парламентарната естрада ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов сподели, че държавното управление е " формирано от нарушители ": " Вчера административният съд разгласи демонтажа на Паметника на Съветската войска за противозаконен. Оказа се, че някои съдии не са подвластни на олигарси. Има светлина в тунела. Това няма по какъв начин да остане безнаказано. Демонтажът на един монумент е единствено един знак на беззаконието, в което живеем 30 години ".

***

Ние в България се чудим дали руснаците нямало да се обидят поради Лукойл, а през това време руснаците си взимат от непознати компании на едро…

Руският президент Владимир Путин разпореди немската компания " Винтерсхал Деа " (Wintershall Dea) и австрийската О Ем Ви (OMV) да бъдат лишени от дяловете си за милиарди долари в планове за рандеман на газ в aрктическите региони на Русия, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

***

Интересно е, че посред недоволството по какъв начин българинът беднее, българинът по едно и също време с това си купува нови коли…

***

По думите му три проучвания на публичното мнение през последната седмица, демонстрираха, че българите гледат все по-уверено напред. За първи път от доста години две трети от хората се усещат щастливи, а повече от половината имат вяра, че новата година ще бъде по-добра за тях.

***

„ Промените в Конституцията са факт. За нас това в действителност е същинското начало на правосъдната промяна. Защото тези промени ни дават опция с последващите промени в Закона за правосъдната власт, в процесуалните закони и най-много с кадровите решения, които предстоят да бъдат взети, да реализираме същинска самостоятелност на българския съд по европейски стандарт; прокуратура, която е отчетна пред обществото, служи на закона и е ефикасна “. 

Това показа пред публицисти в Народното събрание Христо Иванов от ПГ на ПП-ДБ след признатите промени в главния закон на страната.

***

Междувременно, до момента в който се реве, че има „ сглобка “, едни избрани партии не престават да се държат еднообразно, да гласоподават дружно и да наподобяват от ден на ден и повече като „ коалиция “. Но то не всяка същинска коалиция е публично оповестена. 

***

И до момента в който депутати и „ политици “ популяризират насилието с държанието си, по улиците хората са „ възприемчиви “ и ползват видяното от депутатите от ден на ден на процедура. На депутатите не наподобява да им пука изключително доста. 

***

***

Орлите умират в полет…

Димитър Списаревски е един от тези български герои, за които даже врагът е изразявал уважението си и възхищението си към смелостта им. 

***

България обаче има един зложелател, който в никакъв случай не е изразявал почитание, а постоянно е мачкал българското национално самочувствие. Този зложелател обаче има най-вече колаборационисти тук. 

***

Берлинската полиция извърши през днешния ден няколко обиска, ориентирани против лява феминистка група, упрекната в поддръжка за палестинска радикална формация, съобщи ДПА.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР